• страница-вести

Топ 10 производител на штандови за дисплеј за цигари

Кои се првите десет производители на решетки за е-цигари во светот?Верувам дека ова прашање отсекогаш ги загрижувало клиентите во индустријата за е-цигари.Всушност, не постои официјално рангирање на производители на држачи за дисплеј за е-цигари.Врз основа на искуството во индустријата за држачи за дисплеј, наведовме неколку водечки производители во индустријата добро познати во индустријата за држачи за дисплеј за ваша референца.

1, Стенд за модерно прикажување:

Основана во 1999 година, Modernty Display Products Co., Ltd. стои како истакнат производствен центар со работна сила која надминува 200 вработени.Сместено во Zhongshan, Кина, нашата основна експертиза лежи во изработката на разновидна низа на штандови за прикажување.Со повеќе од две децении присуство во индустријата, ние сме специјализирани за широк асортиман на производи, обезбедувајќи сеопфатни решенија за различни потреби за прикажување.

Веб-страница:https://mmtdisplay.com/

E-mail:windy@mmtdisplay.com.cn

Whatsapp: 86 13531768903

 

2, Hicon POP прикажува:

Hicon POP Displays е водечки производител на држачи за дисплеј за цигари, нудејќи широк спектар на дизајни и опции за прилагодување.

Веб-страница: https://www.hiconpopdisplays.com/

Адреса:Xinxu, Huiyang, Huizhou, провинцијата Гуангдонг, Кина

Адреса:Shenxiang, Qishi, Dongguan, провинцијата Гуангдонг, Кина

 

Нашите клиенти и нашите пазари

Нашите главни клиенти и клиенти се изложбени компании, компании за дизајнирање и сопственици на брендови од различни индустрии.Ние разбираме што им треба на различни клиенти и за што се грижат различни клиенти.
Нашите главни пазари се во Америка, Европа, Австралија, Канада, Јапонија, Дубаи, Јужна Африка и други економски развиени земји и области.
Работевме за многу познати меѓународни брендови како што се Coca-cola, Pepsi, Adidas, Olay, Hennessy, Sony, Revlon, Oakley, Kappa, Coros и др.

3,DisplayMax: DisplayMax е специјализиран за создавање иновативни и привлечни штандови за дисплеј за цигари кои им помагаат на трговците ефикасно да ги покажат своите производи.

Ние им помагаме на бренд-маркетерите, организаторите на шоуа, изложувачите и присутните на настани

Веб-страница: https://displaymax.com.my/

4、Clip Strip Corp.: Clip Strip Corp. нуди разновидни држачи за дисплеј за цигари, вклучувајќи дисплеи на маса, монтирани дисплеи на ѕид и дисплеи на под, сите дизајнирани да ја максимизираат видливоста на производот.

5, Midwest Retail Services: Midwest Retail Services обезбедува прилагодени држачи за прикажување цигари кои се приспособени да ги задоволат специфичните потреби на трговците на мало, обезбедувајќи оптимална презентација на производот.

6, Azar Displays: Azar Displays нуди асортиман на држачи за дисплеи за цигари, вклучувајќи акрилни дисплеи, жичени дисплеи и дисплеи на маса, сите дизајнирани да привлечат клиенти и да ја зголемат продажбата.

7, Marvolus Manufacturing: Marvolus Manufacturing е специјализирана за создавање издржливи и функционални држачи за прикажување цигари кои се дизајнирани да издржат тешка употреба во малопродажни средини.

8、Display Craft: Display Craft нуди широк спектар на држачи за дисплеј за цигари, вклучувајќи модуларни дисплеи, ротирачки дисплеи и осветлени дисплеи, сите дизајнирани да ја подобрат видливоста на производот.

9,Display Solutions Group: Display Solutions Group обезбедува прилагодени држачи за прикажување цигари кои се дизајнирани да одговараат на уникатните барања на трговците на мало, обезбедувајќи максимално влијание и продажба.

10. Ресурс за малопродажба: Retail Resource нуди разновидни држачи за дисплеј за цигари, вклучително и монтирани дисплеи, екрани на маса и дисплеи на подот, сите дизајнирани за ефективно прикажување на производите и поттикнување на продажбата.


Време на објавување: Ноември-13-2023 година