• страница-вести

Кои се различните типови на штандови за прикажување?

Разбирање на Modernty Display Products Co., Ltd.

Пред да се нурнеме во типовите на штандови за прикажување, да одвоиме малку време да ја претставиме Modernty Display Products Co., Ltd., водечки играч во индустријата.Основана во 1999 година, оваа кинеска фабрика за производство, лоцирана во Жонгшан, има работна сила од над 200 посветени вработени.Modernty е специјализирана за производство на широк асортиман на штандови за прикажување и сродни производи.

Видови штандови за дисплеј

Сега, ајде да ја истражиме разновидната низа на штандови за дисплеј достапни на пазарот, од кои секоја служи за одредена цел.

1. Акрилни држачи за дисплеј

Акрилните држачи за дисплеј се популарни поради нивната транспарентност и елегантен изглед.Тие често се користат за прикажување на производи од висока класа, накит или козметика поради нивната способност да ги истакнат предметите без да го одвлекуваат вниманието.

2. Метални држачи за дисплеј

Металните држачи за дисплеј се познати по нивната издржливост и цврстина.Тие се погодни за тешки производи и можат да се приспособат во различни завршетоци, како хром, црна или златна, за да одговараат на различната естетика.

3. Дрвени штандови за дисплеј

Дрвените штандови за дисплеј зрачат со рустикален и безвременски шарм.Тие најчесто се користат за занаетчиски производи, антиквитети или предмети каде што е потребен допир на елеганција.

4. Козметички штандови за дисплеј

Штандовите за козметички екрани се прилагодени за индустријата за убавина.Тие се дизајнирани да прикажуваат производи за шминка, нега на кожа и мирис на организиран и визуелно привлечен начин.

5. Држачи за прикажување на очила за сонце

Поставките за очила за сонце се специјално изработени за елегантно да ги претстават очилата.Тие често имаат ротирачки лавици за лесно прелистување и избор.

6. Дисплеи за медицинска опрема

Екраните за медицинска опрема се неопходни за болниците и клиниките.Тие обезбедуваат дека медицинските инструменти и опремата се организирани, достапни и добро одржувани.

7. Полјаци за знаме и прилагодени знамиња

Столбовите за знаме и прилагодените знамиња се користат за рекламирање и настани на отворено.Тие доаѓаат во различни големини и форми за ефикасно прикажување знамиња и банери.

8. Појавувачки А рамки

Рамките со скокачки прозорци А се преносливи и разновидни решенија за приказ кои често се користат за промоции на отворено, спортски настани и саеми.

9. штандови за банери за навивање

Поставените штандови за банери се компактни и лесни за транспорт.Тие се идеални за прикажување промотивни банери и можат брзо да се постават.

10. X штандови за банери

X штандовите за банери се едноставни и исплатливи опции за прикажување графики или банери во различни поставки.

11. Прикажува банери од ткаенина

Екраните на банери од ткаенина обезбедуваат живописен и привлечен начин за прикажување на графики и пораки, што ги прави совршени за изложби и презентации.

12. Шатори и маси за промоција

Шатори и маси за промоција најчесто се користат на настани и пазари на отворено за да се создадат брендирани простори и да се обезбеди засолниште.

13. Наградни тркала

Наградните тркала се интерактивни штандови за прикажување кои често се користат во промотивни настани и игри.Тие додаваат елемент на забава и ангажираност.

14. Постер штандови

Штандовите за постери се дизајнирани да држат постери или информативни материјали на професионален и лесно достапен начин.

 

најдобар” производител на акрилни штандови во светот:

 

  • Група МОДУЛ: MODUL Group е водечки производител на акрилни штандови за дисплеј познат по нивниот иновативен дизајн и висококвалитетна изработка.Тие нудат широк спектар на приспособливи опции за да ги задоволат специфичните потреби за приказ. веб-страница:https://www.modulusa.com/company/
  • UDisplay: UDisplay е уште еден истакнат играч во индустријата, препознатлив по нивниот разновиден избор на решенија за акрилни екрани.Тие се познати по производството на визуелно привлечни и издржливи држачи.
  • PLEXI-CRAFT: PLEXI-CRAFT е добро воспоставен производител со репутација за создавање акрилни дисплеи нарачана.Тие се истакнуваат во изработката на уникатни и визуелно впечатливи штандови за бизниси.
  • Модерен дисплеј : За повеќе буџетски опции и широк избор на акрилни држачи за дисплеј, нудиме пазар каде што можете да најдете производи од различни производители ширум светот.Не заборавајте да ги проверите прегледите и оценките за да го измерите квалитетот на производот.
  • Displays2go: Displays2go е сигурен избор за бизниси кои бараат различни решенија за прикажување, вклучувајќи акрилни држачи.Тие нудат мешавина од стандардни и приспособливи опции.веб-страница: https://www.displays2go.com/
  • Regal Plastics: Regal Plastics е специјализирана за прилагодено производство на акрилни, што ги прави одличен избор за бизниси со уникатни барања за прикажување.Тие можат да ја оживеат вашата визија.
  • MODdisplays: MODdisplays е познат по тоа што обезбедува модерни и елегантни акрилни штандови за прикажување погодни за саеми, изложби и малопродажни средини.

Време на објавување: 21-ти септември 2023 година